olives.blogg.se

2014-04-28
20:26:35

Braaaa

Bra dag idag. Eller kanske fantstiskt? Det beror på hur man ser på det. 
Hann tyvvär inte ta bilder på "dagens outfit" men det finns så många andra bilder att fylla bloggen med. Har jue tack vare Freja och Thea många BRA bilder som är skarpa att fylla bloggen med!
Hur som helst, har nu fyra prov på G.. jippiie... Nej men det är bra.. har pluggat en hel del spanska idag inför spanskaprovet. Jag vet vilka kapitel vi kommer att ha, men jag hoppas att vi får lite mer specifikt om vad vi ska plugga. Onödigt att plugga sånt man aldrig får ut något av.
Kommer att kika igenom NO- papprerna och titta lite på New girl innan jag går och lägger mig. Glömde matteboken i skolan så blev ingen matte idag, men det spelar ingen roll jag tar igen det e annan dag.
Blev träning efter skolan idag också, först gym sen lite lätt jogging i skogen. Imorgon ska jag träna på nått sätt också.. inte lika hårt dock. Det är jue så kul när man kommer igång!
Jaja, dags att sluta prata om mig själv... Dags att ta tag i kvällen... ses senare, tills dess får ni har det så bra och komma ihåg att va glada  <----- dagens visdomsord. Stay awesome gotham 
2014-04-27
21:52:02

Bra dag

Sorterat garderoben i färgordning och fixat nått att ha på mig imorrn.
På tal om imorrn. Imorrn kommer bli en bra dag, känns så. 
Ska till tandläkaren, men visst. Världen går inte under för ett ynka tandläkarbesök.
Det jag ska ha på mig imorrn e fixat, d kommer bli grymt;) kommer lite bilder, tills dess får ni nöja er med 1 bild tagen av duktiga Freja & Thea! D e proffs😏

Ses imorrn, den perfekta dagen👌

2014-04-27
13:53:18

Längesen

Hej bloggish, det var länge sen! Tyvvär ha jag varken haft tid eller lust att blogga, men nu idag kommer ett inlägg upp. Jag har under veckan faktsiskt skrivit två långa inlägg, men såklart dampar blogg.se sönder och tar bort halva inlägg och så...
 
Det har hänt så mycket den här veckan! Vissa av sakerna som har hänt skrev jag ner i mina inlägg som sen försvann, så alla veckans händelsen kommer såklart inte med nu, jag är lite glömsk på det viset...
Först och främst försvann massor av iphones från vårt omklädningsrum i skolan... även pengar och kort. Vissa hade tur och blev inte av med något trots att de hade ner sina telefoner, men 3 stycken som hade iphones och värdesaker blev i fredags alltså bestulna.. Jättekonstigt, men skulle aldrig tro att något sånt skulle hända på vår lilla skola där alla känner alla. Men det hände. Som tur var hade inte jag med min mobil utan lämnade den inlåst i ett skåp, men om den hade kommit med hade det varit mycket stor chans att den också var borta vid det här laget. 
Så alla där ute som tar med sin telefon till olåsta omklädningsrum: gör inte det! Det går inte att lita på någon ...xD
 
Men dags att skriva om lite roligare saker. 
Igår så tonade och slingade jag mitt hår, jag fixade också ögonbrynen. Jag är nöjd med håret, men inte särskillt van, förut var det mer vitt/blont och gårbrunt vid hårbotten. Nu är det typ mer "gyllene" med olika gul/guldiga nyanser. 
Ögonbrynen blev enligt mig lite fööör mörka... först var de typ svarta men nu har färgen på skinnet börjat gå bort och de har fått en mer mörkbryn nyans... Inte jättenöjd, men jag antar att jag helt enkelt inte är van. Tycker inte riktigt att man som blondie ska ha svarta ögonbryn.. Ljusare hår och mörkare ögonbryn, njaaa.... inte riktigt jag. Men om jag har tur så går den sista färgen på huden bort efter duschen. Somsagt, vanesak. Duuh.
 
Jag har också köpt en jättegullig topp från gina, inte riktigt sånt jag brukar ha på mig men den var söt. Så varför inte?? Jag vill jue byta stil lite i sommar så det e lika bra att börja.


Fotograf: Thea elr Freja