olives.blogg.se

2014-06-15
07:00:00

Minty green fresh

 
 
Här ser ni hela outfiten. Visst är koftan fantastisk?! Haha, man kan tycka att den är spygrön, men jag tänker mera åt mint- hållet. Har en till outfit med denna kofta på, men den kommer kanske nästa vecka, måste jue ha lite olika slags outfits och inlägg, annars är det inge spännande...
Tänkte inte så mycket denna gång när jag gjorde outfiten, jag ville fota koftan i stan och jag ville ha vitt till för att framhäva det gröna. Hade gröna accesoarer också så jag kunde inte ha guldväska eller ett guldigt bälte. Eftersom att jag skulle gå mycket ville jag ha ett par sköna, men snygga skor, så jag bröt av outfiten med ett par rosa-blå Nike Air Max. 
 
Så koftan kommer från Family House
Skorna från Nike
Shortsen från HM
Halsbandet och armbandet från någon marknad
Väskan från en gatubutik i  Barcelona
Solglasögonen vat jag inte var de kommer ifrån, men liknande går att hitta lite överallt, som i H&M eller Gina. 
 
Förresten trodde jag att det skulle vara varmt i Uppsala, men det blåååste. Kände mig lite lurad där jag gick bredvid mamma och CC som både hade en aningens tjockare kofta än jag..
 
Idag kommer dessutom min kusin, från Australien! Kul asså! Hon är bara fyra år, men ortoligt söt och säker på vad hon vill. Tyvärr kommer jag som bäst hinna säga hej till henne innan jag sticker till stallet. Men de stananr några veckor, så jag kommer att ha gått om tid att lära känna henne. Blir kul att se om hon känner igen mig.
Kika in idag vid tolv. Ska se till att skriva något roligt inlägg tills dess. Puss
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: