olives.blogg.se

2014-06-18
07:00:46

Så mycket nya saker!

Har fått massor av nytt i garderoben här i veckan! Lyx asså. Som att jag inte har nog med kläder redan.


Tänkte bara visa och skryta med det nya snygga jag har fått.  Dessa sötnosar. Yammi. Kallas seglardojor tror jag. Men vad vet jag.
Självklart är de rooosa. Vad annars? De är jätteskönt och dessutom gjorda av mocka. 
Har redan en outfit på g där jag kan ha dessa. De som känner mig rätt kan nog gissa hur den ser ut. Roooosa.
Kommer typ leva i dessa skor i sommar.

Seriöst, bara älskar dessa! Fräcka och kaxiga. Helt min stil asså. Dessa är också ingådda redan typ. Känns iallafall så. Älskar både mönstret och bling- blinget. Dessa skor kan göra en hel outfit själva. 10/ 10 av mig i betyg. Ni kommer att få se dessa mycket på bloggen...
Denna snygga kofta som jag faktiskt fick i present av min kusin och min faster. Superduperfantastisk asså! Vit och hela köret. Undrar hur länge den håller sig så.. Men den är jättemysig och jättesnygg, kommer faktiskt att ha den imorgon i en ny outfit,.. Kommer nya outfits hela tiden..
Hoppas att det inte händer samma sak med denna som förra.. Den förra koftan brände jag upp, av misstag såklart.. Sånt händer.
Bestämde mig för att bli cool. Så jag köpte en mössa. Det var superrea så jag fick den billig. Kommer att bli perfekt att göra outfits av! Har redan haft den en gång faktiskt. Kommer mest ha denna som fjortismössa. Dvs låångt bak på höövet. 

Ååå denna är jag så jäääkla nöjd med! Har letat efter en rödrutig skjorta i evigheter! Hade varit ännu nöjdare om den var långärmad, men man kan inte få allt här i livet. Jag vill använda den nu, men vill samtidigt inte slita på den. Vad ska jag göra?? 


Har fått lite annat också, men visar bara det viktiga. Kommer att få lite fler presenter av min kusin och faster idag! För vi ska nämligen till dem! De bor hos mormor och morfar nu eftersom att de inte har något eget hus här i Sverige. Men om vi har tur så sover de över några dagar hos oss,
Körde förresten stenhårt med träningen igår! Massa kondition. Körde bara cykel, band och Cross, men tjugo minuter på varje. Var ärlig talat dööööd resten av den kvällen. Se om det blir någon träningsverk idag.. Har inte hunnit känna efter.

Kika in igen vid tolv om ni vill bli provocerade. För då kommer som vanligt ännu ett inlägg.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: