olives.blogg.se

2014-03-31
19:48:03

Massor av prov

Som rubriken lyder, prov, läxor, redovisningar, skola. Har fullt upp just nu. Har hörövninng i engelska bland annat. Så går runt och lyssnar på "the wizard from Oz" hela dagarna. Har idag lyssnat på 5 kapitel, än så länge. Det kanske inte kommer göra jättestor skillnad till just detta prov, men varför inte? Det måste ge någonting, hoppas jag.
Selfie😏😂

Nu har vi också ställt om till sommartid, som ni (troligtvis) vet. Känns jättekonstigt. Just nu känns det som att jag har missat halva dagen, troligtvis för att jag har varit så trött hela tiden, men även för att klockan har mixtrats till.
2014-03-31
17:03:45

Inviger nya Nike Air MaxStolt över dessa skor.. Men såklart, det är dem jag har letat efter ett halvår. Blev jätteledsen när jag sår att de hade smuts på skosnörerna.
Är inte så "tjejig" i vanliga fall, hoppas jag iaf. Men dessa skor är speciella.;)

Vad händer och har hänt idag da? Jo har gått i skolan, såklart. Efter det gymmade jag med kompisarna och tog en halv kladdkaka var efter gymmet. Det bästa att göra efter gym är att äta bort att träning.
Nu blir det läxor. Har tre prov inom 2 veckor. Kunde ha haft 4 om jag hade haft franska. 
Synd att behöva sitta inne när det är så himla fint väder, men egentligen, vem bryr sig? Sommarlov om några veckor med all tid i världen att vara ute!
2014-03-31
12:00:34

Ask me a question

Några av er kanske vet sen tidigare att jag inte gillar ask.fm. Det är enligt mig en mobbningssida där man kan vara elaka mot andra och koma undan med det.

Nu till saken. Jag har sett att de flesta på ask sidorna verkar ha som en slags trend att svara väldigt drygt på alla frågor de får, som att de försöker skoja till det lite men samtidigt håller kvar sin "coola" (enligt mig töntiga) stil. 
Jag vet inte vad det är som håller kvar folk på sidan egentligen, jag har iallafall bättre saker för mig än att sitta och försöka komma på ett "fyndigt svar" till varenda fråga jag får...