olives.blogg.se

2014-04-28
20:26:35

Braaaa

Bra dag idag. Eller kanske fantstiskt? Det beror på hur man ser på det. 
Hann tyvvär inte ta bilder på "dagens outfit" men det finns så många andra bilder att fylla bloggen med. Har jue tack vare Freja och Thea många BRA bilder som är skarpa att fylla bloggen med!
Hur som helst, har nu fyra prov på G.. jippiie... Nej men det är bra.. har pluggat en hel del spanska idag inför spanskaprovet. Jag vet vilka kapitel vi kommer att ha, men jag hoppas att vi får lite mer specifikt om vad vi ska plugga. Onödigt att plugga sånt man aldrig får ut något av.
Kommer att kika igenom NO- papprerna och titta lite på New girl innan jag går och lägger mig. Glömde matteboken i skolan så blev ingen matte idag, men det spelar ingen roll jag tar igen det e annan dag.
Blev träning efter skolan idag också, först gym sen lite lätt jogging i skogen. Imorgon ska jag träna på nått sätt också.. inte lika hårt dock. Det är jue så kul när man kommer igång!
Jaja, dags att sluta prata om mig själv... Dags att ta tag i kvällen... ses senare, tills dess får ni har det så bra och komma ihåg att va glada  <----- dagens visdomsord. Stay awesome gotham