olives.blogg.se

2014-06-03
12:00:02

Deeeepshit

Jag sa jue att det skulle komma mer åsikter på denna blogg, och här kommer ett riktigt #deepshit- inlägg

Bloggar och bloggare skapar åsikter. Åsikter om utseende, åsikter om sätt de skriver och beter sig, åsikter om vad de lägger upp på insta t.o.m. Som storbloggare och kändis är det vardagsmat med elaka kommentarer. Vad än bloggaren gör finns det ALLTID någon som tycker att det är skit. Varför? Vad är det som gör att alla näthatare är så jkla dryga? Är de själva deprimerade och tar ut det genom att säga att alla andra är dåliga, eller är de bara allmänt korkade? Jag tror att de flesta är avis, och att vara avundsjuk är helt ok, så länge man kan hantera avundsjukan.

Man kan inte tycka likadant. Fine. Men det ÄR otroligt korkat och elakt att skriva en elak kommentar BARA för att man själv inte tycker likadant. Och det är skillnad på att skriva en mogen kommentar där man säger sin åsikt på ett moget sätt och att skriva en kommentar med ord som hora, slampa osv i. 

Man kan inte vänta sig att driva en stor blogg utan att väcka åsikter och skapa debatter. Men det gör det inte mer ok för de andra att hata.

Det som stör mig är att näthatare själva verkar tro att de får högre status genom att skicka iväg en vidrig kommentar. Att de på något sätt blir poppis när den kommer tillbaka till skolan. Men riktigt så är det inte. Att vara elak mot andra är väldigt kortsiktigt. Man skapar sig bara fler och fler fiender och tillslut blir man ensam. Då känner man sig inte lika smart längre va??

Som offentlig person gäller det att ha skinn på näsan och att fortsätta säga vad man tycker, för annars vinner näthatarna. Man måste våga, det är det som lockar människor. Åsikter är spännande och självklart kommer fler människor vilka läsa, ju mer man tycker och tänker. Så det är bara att välja, att vara tyst och förbli osedd eller att stå upp för sig själv och på så sätt locka fler människor runt omkring sig. Vad väljer ni?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: