olives.blogg.se

2014-06-19
12:00:13

Det är inte coolt...!

Outfit
Ett ord som jag alltid använder, men ändå tycker är lite småtöntigt. Men vad annars kan säga om man visa sin "klädkombi"? Så jag kommer att fortsätta att säga outfit hur töntigt det än låter.
Men ändå... Outfit, vad är det för ord? 

Chilla
Känns fett 2013. "Chilla mannen" , vem fasiken säger så lixom?? Satte, chilla är ett ord jag förhoppningsvis aldrig kommer att använda igen. Men vem vet? 


Venneh
Visar bara hur mycket man inte bryr sig. Dessutom är det väll enklare att skriva "jag vet inte" eller att man helt enkelt inte bryr sig. Känns lite som något man skriver som en tioåring som just har kommit in i den eloktroniska världen. Big no.


Syrran, farsan osv.
Någon som försöker att vara riktigt cool här ser jag? Ord som aldrig har varit riktigt "inne" åtminstone inte på min tid. Kanske var coolt att säga på 80-talet, men herregud, det är 2k14 nu. Kom över det.

Dojor 
Vem säger dojor? 

Men självklart använder jag orden i bloggen ändå. Det är jue det som är roligt. Dubbelmoralen. Ordet outfit använder jag dagligen och någon gång har jag också använt "chilla".
 Varför? Ja det är en bra fråga. Antingen är det bara för att vara provocerande, eller för att det inte finns några ord som kan ersätta. Jag kan jue inte direkt säga klädkombi hela tiden. Eller...?
Så jag hoppas att jag inte möter fler som säger farsan, dojor och chilla, för då kommer jag att ge dem den kända "bitchblicken" so, jag Kallar det. Dock kommer ordet outfit att användas läääänge till!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: